ششم اسفندماه‌ آخرین زمان ثبت‌نام در سمینار «کاربردی‌سازی پژوهش‌های حوزه فناوری نانو»

تاریخ خبر : 1394/11/21

سمینار «کاربردی‌سازی پژوهش‌های حوزه فناوری نانو» به همت کارگروه توسعه سرمایه‌های انسانی ستاد نانو ۱۰ اسفند ماه ‌در محل دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران برگزار می‌شود.
کارگروه توسعه سرمایه‌های انسانی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با هدف هدایت محققین این حوزه به سمت حصول دستاوردهای علمی و صنعتی از پژوهش‌های انجام شده در دوره تحصیلات تکمیلی به صورت پایان نامه، مقاله، پتنت و موارد دیگر حمایت می‌نماید. در همین راستا برای آشنایی بیشتر دانشجویان با حمایت‌‌های ستاد نانو، نحوه ثبت اختراع و مباحث‌ تجاری‌‌سازی و کارآفرینی سمینار یک روزه «کاربردی سازی پژوهش های حوزه فناوری نانو» توسط کارگروه توسعه سرمایه های انسانی برگزار می‌‌شود.محورهای این سمینار شامل موارد ذیل است:• آشنایی با حمایت‌های ستاد ویژه توسعه فناوری نانو• انتقال تجربه الگوهای موفق کارآفرینی در حوزه فناوری نانو• آشنایی با اختراع و روش ثبت آن• از ایده تا تولید مبتنی بر حوزه فناوری نانوشایان‌ ذکر است، این سمینار مختص دانشجویان تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران بوده و به شرکت کنندگان، از سوی ستاد نانو گواهی و پژوهانه خدمات شبکه آزمایشگاهی اعطا می‌شود.علاقمندان می‌توانند تا تاریخ ششم اسفندماه با مراجعه به لینک ثبت نام در بخش «تابلو اعلانات» در صفحه کاربری و تکمیل فرایند ثبت نام در این سمینار شرکت‌ نمایند.